Frijlân

Frijlân

Frijheid, Respekt, Ynspiraasje, Learen, Avontoer, Natoer

Lees meer

Visie

Frijlân is opgezet om mensen te inspireren, te laten beleven, te laten ervaren, te laten experimenteren en te laten onderzoeken, met als doel
blijvende en voortdurende verandering in het bewustzijn te brengen op het gebied van
ecologisch wonen, werken en leven.

Stichting Frijlân groeit binnen 10 jaar uit tot een inspirerende en veel bezochte broedkamer van permacultuur op ecologisch, sociaal en economische gebied.

Foto: Paul van Eik

Meer lezen
Visie
De Tiny Houses op Frijlân

De Tiny Houses op Frijlân

De Tiny Houses op Frijlân. Wil je de huisjes in het echt komen bewonderen? Kom gezellig langs tijdens onze Open Huis dagen op elke derde zondag van de maand. De laatste Open Huis van dit jaar word gegeven op zondag 15 september 2019. De rondleiding word gestart om 13:15, 14:15 en 15:15. Wie weet tot dan!

Zie onze agenda voor meer evenementen en workshops!

Wat staat er op de agenda?

Kom je op bezoek?

Op Frijlân kun je langskomen als bezoeker, vrijwilliger, student, bedrijf, ondernemer of kunstenaar. Kom je langs?

Voor wie?Ik kom op bezoek

Door wie?

Dit alles wordt met grootse zorg, respect en plezier vorm gegeven, geïnitieerd en uitgedragen door een aantal enthousiaste vrouwen, die stevig met hun voeten in de klei staan; liefde voor mens, dier en aarde hebben; in vrijheid leven; en gaan voor avontuur. Het sociale ondernemerschap zit hun in ’t bloed. Hun doel: een inspiratiebron zijn voor vele bezoekers, studenten, cursisten, artiesten, kunstenaars en campinggasten op gebied van werken, leren, wonen en ‘zijn’.

Lees meer
Door wie?

Ondernemers op Frijlân

Vrienden worden?

Ja!

Fotografie: Ton Groot Haar, Paul van Eik en José Pappot