Jose Pappot

Ik ben José Pappot, geboren te Haarlem in 1960; ergotherapeut van beroep en een ruime werkervaring in de GGZ. Ik woon meer dan 2 jaar in een Ger, en sinds april hier op Frijlân met mijn katten Kees en Mini.

Wat ik belangrijk vind, is een gesmeerd lopend geheel maken van Frijlân. Zorgen dat we elkaar blijven zien en horen. Ik zie mijzelf vooral als de persoon die bemiddelt, helderheid brengt, de angel uit pijnlijke plekken haalt. Niet de zachte heelmeester zijn, wel duidelijkheid en concretisering bewerkstelligen. Ik straal als ik in mijn kracht sta, en ben gelukkig als anderen ook staan voor wie zij zijn.

Tegelijkertijd zorg ik dat we in beweging blijven, nieuwe inzichten naleven en klussen afronden. Ik ben allergisch voor het vast blijven zitten in niet werkbare visies of oordelen. Oude ideeën loslaten en meegaan met de flow is een leuke uitdaging. Mijn levensmotto is: “doe wat je zegt, en wees trouw aan jezelf”

Zelf help ik graag met allerlei klussen mee, maakt niet uit wat. Mijn interesse en voorkeuren liggen bij dieren en dierverzorging, bij het inrichten van de boerderij en het eetbaar landschap. Vaak neem ik de rol op me om de boel op te ruimen, schoon te houden en te ordenen.

Voor en in de werkyurt op Frijlân geef ik workshops en cursussen helder communiceren en helder denken. Zie meer hierover onder workshops/cursussen.