Nieuwe bewoner(s) gezocht.

Wij, bewoners van Frijlân, zijn op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken en je kennis en vaardigheden over permacultuur delen? In ons team zitten naast de bewoners ook leuke en creatieve vrijwilligers, gasten die hier soms even verblijven, studenten die hier komen leren, ondernemers die hier werken en gasten die ons bezoeken. Samen vormen wij de community van Frijlân en Oerfloed.

Frijlân en Oerfloed zijn 2 locaties van Stichting Permacultuur Friesland en liggen vlak naast elkaar en zijn samen bijna 3 hectare groot. Wij hebben alle vrijheid om hier in zelfgekozen huisjes off grid te wonen en zo samenredzaam mogelijk te leven. Een unieke kans in Nederland. Wij werken met elkaar aan een voedselbos, eetbaar landschap, biodiversiteit, voedselproductie en onderwijs.

Wat verwachten wij van jou?

Een actieve houding om ons beter te willen leren kennen. En interesse in wat wij zoal doen hier op Oerfloed en Frijlân. Dit kan heel eenvoudig door samen met ons al werkend kennis te maken. Zo kunnen wij mee informatie met je delen.

Wat kun je van ons verwachten?

Dat wij de koffie en thee klaar hebben staan en graag proeven wat jij meeneemt naar de potluck voor de lunch. Wij zijn heel benieuwd naar jou dromen en acties voor het mooier maken van onze community.

Bekijk ons fragment op Frijlan in HEA! Van Omrop Fryslân

We zien je gemotiveerde brief graag tegemoet: info@frijlan.nl. Bijvoorkeur met CV.

Wil je hier niet wonen, geen probleem. Je kunt altijd vrijwilliger of vriend van Frijlân worden.