Studenten & stagiaires die van aanpakken weten en graag willen leren op een andere manier en op een unieke plek in Friesland, zijn van harte welkom. Onder deskundige begeleiding wordt je meegenomen in de leeractiviteiten van Frijlân. Op elk gebied van Frijlân kunnen studenten & stagiaires aan de slag. Of het nu culturele activiteiten zijn of het leren aanleggen van een moestuin, paden aanleggen of het (opnieuw) opbouwen van een biomeiler, in overleg is er veel mogelijk. Docenten kunnen hier ook ter plekke met de studenten aan de slag, na een duidelijk met elkaar afgesproken leerplan. Vanaf het voorjaar van 2020 kunnen scholen terecht in het mooiste klaslokaal van Friesland, het studie-atelier van Frijlân.

Ook nodigen we jou uit om op Frijlân te komen experimenteren en onderzoeken. Het biomeilerproject is daar een mooi voorbeeld van, maar ook waterzuivering, bodemonderzoek, hoe verwarm je ecologisch verantwoord een tiny huis met minimale middelen….zo even een greep. Samen kijken we naar jouw vraag/wens en leggen we die aan tegen onze mogelijkheden op Frijlân.

Spreekt Frijlân jou aan, neem dan eens contact met ons op om kennis te maken en jouw leerdoelen en leertermijn te bespreken.

Scroll naar boven