Te huur: Natuurhuisje op Frijlân.

Het Natuurhuisje op Frijlân 

Mooie blokhut met veranda met vrij uitzicht over de bloementuin en de landerijen. Heerlijke douche en net composttoilet. De zonnepaneel zorgt voor eigen stroom en water haal je bij de kraan in het sanitairgebouw. Eenvoudig, maar volop rust en natuur. Maximaal 3 kampeergasten op het terrein, dus super kleinschalig. 

‘s Avonds is er in de luwte plek voor een gezamenlijk kampvuur. 

Beleef Frijlân, bleef het leven off grid in een tiny house. 

Je bent vrij om een handje te helpen tijdens het verblijf voor nog meer beleving. En breng dan ook een bezoek aan de Oerfloed, een voedselbos in wording en garant voor een fijne natuurwandeling. 

Huur is Euro 350,00 per week, max. 2 personen. Dit is inclusief. 

Referentie: 

Vorig weekend mocht ik verblijven in het huisje van Anna. Wat begon met de gedachten “even er uit” eindigde na het weekend met ” wat was dit een bijzondere ervaring”. Annas huisje heeft precies datgene wat je nodig hebt, een bed, een kachel, water, een gasstelletje en als extra luxe ook nog stroom. De rust en ruimte van Frijlan, naast de visie op wonen en leven maakte het onvergetelijk. Irma heeft me meegenomen naar oerfloed en we hebben wat wandelingen gemaakt. Ze heeft veel verteld, en ik heb veel gevraagd. Samen h.ebben we wat plantjes geplant, water gegeven en gebrainstormd over Frijlan. Mooi om zo samen bezig te zijn met jullie prachtige project. 

De stilte ervaren op Frijlan maar daardoor ook in mezelf was zeer bijzonder. Ik heb genoten van de natuur, de vogels, insecten, de wind door de bomen en de eenvoud van leven. Conclusie, je hebt als mens maar weinig nodig om gelukkig te kunnen zijn en te kunnen leven. En… Ik had last van mijn blaas. Irma wist mij te vertellen dat ” vlier” helpt , dus die hebben we geplukt. Ik heb er thee van gezet en ja… De klachten zijn minder geworden , hoe prachtig dat de natuur mij heeft geholpen! Dat maakt mij ook meer bewust van mijn ecologische voetstap op deze aarde en de bijdrage die ik wil leveren aan een gezondere wereld! 

Ik vroeg Frijlan al een warm hart toe, maar hierdoor ben ik er nog meer aan verknocht geraakt. Ik heb nog wat tips\input voor de verhuur van het huisje. 

Mooi om te zien en te ervaren hoe het leven ook kan zijn, en tijd met mijzelf door te kunnen brengen. Onvergetelijk! 

Wytske

Badkamer in het Atelier waar zich ook een Compost-toilet bevindt en een Douche.