Vrijwillige medewerker

Meehelpen en meedoen op Frijlân is altijd mogelijk. In onderling overleg of op elke eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 16.00 uur. Als vrijwillige medewerker maak je dan onderdeel uit van het leven en werken op Frijlân. Er is veel te leren en te doen. Werken in de tuin, helpen klussen, verzorgen van de catering, verzorgen van dieren, activiteiten organiseren, communicatie, schoonmaakwerkzaamheden en opruimklussen.

We houden enorm van gezelligheid en samen klussen. De ene keer willen we lekker doorpakken, andere keer genieten we van de zon, een praatje en een biertje.

Sinds de Oerfloed en Frijlân twee locaties zijn van de nieuwe stichting Permacultuur Friesland, hebben we een Anbi-status.

We vinden het fijn dat je mee wilt helpen aan het opbouwen en slagen van dit project. Daarnaast vinden wij het leuk dat je dan ook vriend van Frijlân wordt voor een tientje per jaar. Hiermee kunnen we iets extra’s doen voor onze vrijwillige medewerkers. Bijvoorbeeld een lekkere maaltijd serveren en een eindfeest van het seizoen organiseren.

Voor onze vrijwillige medewerkers hebben wij een verzekering afgesloten.