Weerbaarheid

Als je weerbaar bent, sta je voor jezelf. Je komt op voor jezelf, vanuit je eigen kracht en op een manier die bij jou past. Je komt op voor jezelf, op zo’n manier dat je je eigen grenzen, maar ook die van een ander respecteert. Een belangrijke voorwaarde voor weerbaarheid, is een gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en veilig voelen. Vanuit dit gevoel kun je vanuit kracht voor jezelf opkomen en/of zo nodig hulp halen.

Iedereen kan deelnemen aan een weerbaarheidstraining! Misschien wordt je gepest? Of pest je zelf wel eens iemand? Zit je niet lekker in je vel? Voel je je onzeker? Of vind je het lastig om alles wat je van binnen voelt, onder woorden te brengen? Misschien heb je gewoon even een extra steuntje in de rug nodig, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt?

Iedereen werkt aan zijn eigen proces binnen de groep en van elkaar en samen kunnen we leren.

Tijdens een weerbaarheidstraining ontdek je geleidelijk je eigen kracht en mogelijkheden. Je leert je op een  weerbare en krachtige manier op te stellen in lastige en bedreigende situaties. Er worden verschillende werkvormen gedaan, die je helpen te kijken naar wat je wel kan in plaats van wat je niet kan!

Meer info: https://www.balawergea.nl/weerbaarheid