Er wordt druk gebouwd aan de rand van de stad, om het je gemakkelijker te maken hebben we een routebeschrijving voor je gemaakt. Download deze op je telefoon of navigatie om ons gemakkelijk te vinden!

6 Mei | Open Huis Dag

Altijd al eens willen ervaren hoe het op Frijlân is? Tijdens de Open Huis Dag kan dat!

Er is genoeg te doen, van Tiny Houses bekijken, in gesprek met de bewoners, meer informatie over de permacultuur locatie, tot aan muziek en gezellige kraampjes.

Van 13.00-15.00 is er de mogelijkheid het terrein te bekijken en de verschillende tiny houses te bezoeken. Op het terrein vind je verschillende offgrid woonvormen zoals tiny houses op een trailer, Finse kota, dome house en blokhut. De natuur die de huisjes omringt is een eetbaar landschap ingericht op basis van de principes uit de Permacultuur. In de gezamelijke ruimtes staat een lekkere bak koffie of thee voor je klaar met caké (bij het entreekaartje inbegrepen), ook is er de mogelijk lekker te snuffelen bij enkele kraampjes met lokale producten.

Voor de kinderen wordt mogelijk een apart programma aangeboden. Daarover later meer.

van 15.15-16.00 is er de mogelijkheid specifieke vragen aan de bewoners en mede-oprichtster te stellen. Op deze manier wisselen we kennis uit en kan je in verbinding komen met gelijkgestemden. Dit alles onder het genot van mooie muziek en een drankje (niet bij de prijs inbegrepen).

Ticketprijs €7,50 inclusief één kop koffie of thee en een plak cake.
Kinderen tot en met 14 jaar gratis – voor hen staat de ranja klaar!


Boek je ticket online en krijg een routekaart met aanvullende informatie over de locatie toegestuurd.

In verband met beperkte parkeerruimte vragen we je wanneer mogelijk per fiets te komen.

3 t/m 16 juli | Zomerpauze

Van 3 t/m 16 juli dompelen wij ons onder in de kracht van trage zomerdagen. In deze periode zijn wij gesloten voor vrijwilligers en bezoek.

30 September | Open Huis Dag

Meer informatie volgt.

Meewerkdag

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag werken we samen op het terrein van Frijlân en Oerfloed. We gaan de tuin in, pakken klussen op, werken in het voedselbos of in de kas. Om 10 uur starten we gezamenlijk met koffie en thee op Frijlân, rond het middaguur nuttigen we onze zelf meegebrachte lunch en tussen 15 uur en 16 uur ronden we de werkzaamheden af.

We vinden het belangrijk dat mensen zich inzetten op een manier die past bij hun energielevel: Wil je later komen, eerder stoppen, of heb je behoefte om je even in de tuin terug te trekken? Dat kan allemaal. Voel de ruimte om dit tijdens de koffie met ons te delen.

Ben je nog nooit als vrijwilliger bij ons geweest, of kom je na lange tijd weer terug? Laat ons dan even weten dat je komt! Dit gaat het eenvoudigste via de email info @ frijlan.nl

We vinden het belangrijk om te vermelden dat we tijdens deze meewerkdagen geen ruimte hebben voor rondleidingen of uitgebreide informatie over het project. Hiervoor organiseren we speciale open huis dagen. De data voor 2023 zullen spoedig bekend gemaakt worden.

Het adres is Boksumerdyk 5 , Leeuwarden
Entree: gratis
Tip: Trek oude kleren en laarzen aan!

Scroll naar boven