Er wordt druk gebouwd aan de rand van de stad, om het je gemakkelijker te maken hebben we een routebeschrijving voor je gemaakt. Download deze op je telefoon of navigatie om ons gemakkelijk te vinden!

Open Huis Dag – 30 september | Gaat niet door

Meewerkdag

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag werken we samen op het terrein van Frijlân en Oerfloed. We gaan de tuin in, pakken klussen op, werken in het voedselbos of in de kas. Om 9.30 uur starten we gezamenlijk met koffie en thee op Frijlân, rond het middaguur nuttigen we onze zelf meegebrachte lunch en tussen 15 uur en 16 uur ronden we de werkzaamheden af.

We vinden het belangrijk dat mensen zich inzetten op een manier die past bij hun energielevel: Wil je later komen, eerder stoppen, of heb je behoefte om je even in de tuin terug te trekken? Dat kan allemaal. Voel de ruimte om dit tijdens de koffie met ons te delen.

Ben je nog nooit als vrijwilliger bij ons geweest, of kom je na lange tijd weer terug? Laat ons dan even weten dat je komt! Dit gaat het eenvoudigste via de email info @ frijlan.nl

We vinden het belangrijk om te vermelden dat we tijdens deze meewerkdagen geen ruimte hebben voor rondleidingen of uitgebreide informatie over het project. Hiervoor organiseren we speciale open huis dagen. De data voor 2023 zullen spoedig bekend gemaakt worden.

Het adres is Boksumerdyk 5 , Leeuwarden
Entree: gratis
Tip: Trek oude kleren en laarzen aan!

Scroll naar boven