Bij Frijlân kun je terecht voor een beleving van rust en ruimte. Zeer kleinschalig kun je komen recreëren op prachtige plekjes op Frijlân. Met camper of met een tent. Beleef de eenvoud en de natuur. Geniet in de avond van een gezamenlijk kampvuur. Voor nog meer beleving kun je altijd hand- en spandiensten verrichten. Een wandeling over de Oerfloed is je even wanen in een ongerept stukje natuur met een voedselbos in aanleg.

Frijlân beschikt over een heerlijke douche en 2 composttoiletten.

Prijzen

Camper of familietent: €15,00 voor 1 persoon. Elke volgende persoon €2,50. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis. Toeristenbelasting per nacht €1,65 (uitgezonderd inwoners van de gemeente Leeuwarden).

Kleine trekkerstent: €10,00 voor 1 persoon. Elke volgende persoon €2,50. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis. Toeristenbelasting per nacht €1,65 (uitgezonderd inwoners van de gemeente Leeuwarden).

Om te reserveren klik hier

Werkt de link niet? Vul dan hier het contactformulier.

Op onze kampeerarrangementen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Ons kampeerseizoen loopt van 1 april t/m 31 oktober. Maximale verblijfsduur is 4 weken. Huisdieren kunnen in overleg mee komen kamperen.

De volledige voorwaarden zijn in te zien op locatie.

 

Scroll naar boven