Dynamische Kundalini-Meditatie Osho

#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 15/03/2019
7:30 pm - 9:30 pm


Op vrijdag 15 maart kun je van 19.30 – 21.00 deelnemen aan de Kundalini-meditatie van Osho.
De Kundalini-meditatie is een actieve meditatievorm. Het afwisselend iets heel actiefs doen en dan tot stilte komen is een doeltreffende manier gebleken om onrust en stress om te zetten tot stilte en in balans zijn. Osho werkte heel bewust met de twee kanten: zijn actieve meditatietechnieken bestaat uit het combineren van westerse bio-energetische methoden met oosterse vormen van meditatie. Een actieve meditatie pakt zowel het probleem van de moderne hectiek en stress alsook het lage energieniveau waarmee mensen vaak hebben te kampen aan en is in wezen een zeer simpele methode waarbij het lichaam in trilling wordt gebracht.
De Kundalini-meditatie bestaat uit een kwartier schudden/trillen (vanuit je voeten), een kwartier jezelf laten gaan in dans en spontaan bewegen, een kwartier stil zitten of staan en luisteren naar muziek en een kwartier op de grond liggen en in stilte alles wat zich voordoet observeren.
Wil je deelnemen, dan kun je dit doorgeven t/m woensdag 13 maart via info@balawergea.nl. Voor deelname aan de meditatie vragen we je 12,50 (contact en gepast mee te nemen).
Wees welkom in de Ger op Frijlân!

Contact Info:
BALA
Centrum voor Kracht en Balans
Boksumerdyk 5, 8912 CA Leeuwarden
(Ger op Frijlân)

www.balawergea.nl

Scroll naar boven