Zoals je wellicht opvalt is de Frijlân website iets leger dan normaal. Dat klopt! We zijn namelijk bezig met een splinter nieuwe website! Zo kunnen we je nog beter laten zien wat voor mooie dingen er gebeuren. Wil je in de tussentijd goed op de hoogte blijven, volg Frijlân dan op Facebook of Instagram.

Duurzaam Vergaderen

Wil jij met je team eens in een andere omgeving vergaderen of brainstormen? Dat kan!

Voor groepen tot 30 personen zijn tijdens de warmere maanden verschillende inspirerende offgrid ruimtes te huur.

Meewerkdagen

Steek jij graag de handen uit de mouwen – en leer je tegelijkertijd graag meer over Permacultuur? Kom gezellig langs!

Op donderdag, vrijdag en zaterdag werken we met vrijwilligers aan een duurzame groene oase in Leeuwarden.

Welkom op Frijlân

Stichting Permacultuur Friesland heeft twee bijzondere locaties die de Permacultuur hoog in het vaandel hebben,
Frijlân en Oerfloed.
Deze twee locaties zijn nagenoeg buren van elkaar en zijn te vinden op de Boksumerdyk 5a te Leeuwarden.
Beide locaties hebben elk hun eigen specifieke doelen die te maken hebben met het wijd en breid verspreiden van de permacultuur en alles wat daar mee samen hangt.

Dit is de website specifiek over Frijlân!

Groots in het klein avonturieren op een weerbarstig stukje grond ten zuiden van Leeuwarden.
Hier is een ecologisch woon- en werkgemeenschap opgezet met een studiecentrum permacultuur, minicamping en cultureel centrum. Dat alles in een eetbaar landschap.
In dit kleine buurtschap doen wij vele dingen op een andere manier dan men gewoon is in de maatschappij. Wij laten graag zien hoe. Ben je benieuwd, kijk dan eens verder op deze website. In de agenda staan onze activiteiten waaraan je deel kunt nemen, zodat je zelf kan komen ervaren.

Wil je ons project steunen en op de hoogte blijven van onze voortgang, word dan vriend voor een tientje per jaar. Uiteraard mag je ook meer geven. Met behulp van jouw tientje kopen we bijv. zand, planten, houtsnippers, bomen, kunnen we een bijdrage leveren aan de zorg voor de wilde dieren om ons heen en huren we vakmensen in waar het onze pet te boven gaat. Dit kan je doen door 10 euro of meer over te maken op bankrekening NL54TRIO 0338 6874 67 o.v.v. Freon Frijlân. Vergeet daarbij niet je email-adres in de vermelding te zetten!

Wil je ons volgen en actueel op de hoogte gehouden worden kijk dan op onze Facebook of Instagram pagina.

Geïnspireerd en wil je zelf ook zo’n project starten of wil je komen proeven aan bijvoorbeeld ecologie, duurzaam wonen en permacultuur? Wij verzorgen hiervoor rondleidingen, workshops en trainingen. Gedurende het zomerseizoen is de camping bij ons geopend. Interesse? Deze zomer kun je genieten van zeer kleinschalig kamperen (max. drie tenten/campers). Beleef het unieke Frijlân, de rust, stilte en ruimte.

Steun Frijlân

Frijheid, Respekt, Ynspiraasje, Learen, Avontoer, Natoer.
Steun locatie Frijlân van Stichting Permacultuur Friesland. Met jouw bijdrage help je om de droom van Frijlân te realiseren en daarmee een stuk grond en sociale structuur van Friesland gezond en veerkrachtig te maken.

Scroll naar boven