In de ‘deel’ van onze boerderij is er ruimte voor ca. 4 ondernemers die hun low budget workshops kunnen aanbieden en/of hun gemaakte kunstwerken of creaties exposeren. Deze mogelijkheid is met name geschikt voor ondernemers die moeite ervaren met het opstarten van hun bedrijf en ondersteuning c.q. begeleiding behoeven op bijvoorbeeld het gebied van zelfvertrouwen en/of PR.

Samen met andere ondernemers kun je ideeën uitwisselen, elkaar versterken en groeien.
Frijlân stelt de ruimte beschikbaar en samen met andere ondernemers knap je deze ruimte op. Je maakt er samen met de andere ondernemers iets moois en uitnodigends van.

In overleg en in samenwerking met de bewoners van Frijlân en de andere ondernemers, ontvang je bezoekers van Frijlân en de klanten van de diverse bedrijven. Dat houdt in dat je samen verantwoordelijk bent voor het netjes en schoonhouden van de deel, de huiskamer, de keuken en het sanitair. Je serveert koffie en thee en draagt mede zorg voor een open en gastvrije sfeer, verkoopt spullen en geeft informatie aan de klanten.

We vragen aan jou als startende ondernemer geen huur. Wel vragen we aan jou vriend te worden van Frijlân voor 10 euro per jaar en daarnaast 10 % van je omzet aan Frijlân over te maken. Dus, geen omzet, dan ook geen 10%.
Om te kunnen starten op Frijlân als ondernemer hebben we met jou eerst een kennismakingsgesprek en spreken we een proefperiode van 2 maanden met je af.

Scroll naar boven