Ondernemer

In de ‘Deel’ van onze boerderij is er ruimte voor ca. 5 ondernemers die hun low budget workshops kunnen aanbieden en/of hun gemaakte kunstwerken of creaties exposeren. Deze mogelijkheid is met name bedoeld voor ondernemers die moeite hebben hun bedrijf op te starten en begeleiding behoeven op bijvoorbeeld het gebied van zelfvertrouwen en/of PR.

Samen met andere ondernemers kun je ideeën uitwisselen, elkaar versterken en groeien.
Frijlân stelt de ruimte beschikbaar en samen met andere ondernemers knap je deze ruimte op. Je maakt er samen met de andere ondernemers iets moois en uitnodigends van.

In overleg en in samenwerking met de bewoners van Frijlân en de andere ondernemers, ontvang je bezoekers van Frijlân en de klanten van de diverse bedrijven. Dat houdt in dat je samen verantwoordelijk bent voor het netjes en schoonhouden van de Deel, de huiskamer en de keuken. Je serveert koffie en thee en draagt mede zorg voor de wolkom thús sfeer, en verkoopt spullen en geeft informatie aan de klanten.

Je hoeft geen huur te betalen. Wel vragen van jou vriend te worden van Frijlân voor 10 euro per jaar en 10 % van je omzet. Dus, geen omzet, geen betaling aan Frijlân.
Om te kunnen starten op Frijlân als ondernemer hebben met jou eerst een kennismaking en spreken we een proefperiode van 2 maanden met je af.