Marin

Opening hapjes

Bij de opening van Frijlân maakte Marin verschillende vegan hapjes.

Hierbij de recepten!
Ze gaat ook vegan/wildpluk kookworkshops op Frijlân geven, die komen tzt op de Frijlân website te staan.


Daslookpesto

100 gram daslook
3 el zonnebloempitten (geweekt)
3 el goede olijfolie
1 el citroensap (of meer naar smaak)
2 el edelgist (of meer naar smaak)
zeezout

Met de staafmixer alles glad blenden et voilà!

—-

Lijnzaadcrackers: https://www.docdroid.net/z4GnWjJ/74-75.pdf

—–


Energieballetjes

100 gram dadels
50 gram havermeel (havermout tot meel blenden)
50 gram noten, ongezout
cacaopoeder, cayenne/chili poeder, zeezout
eventueel een beetje ahorn/agavesiroop

In de keukenmachine door elkaar mixen. 
Eventueel later nog wat grotere stukken noot toevoegen.

—-

Chocolade rotsjes
100 gram pure chocolade
50 gram pinda’s/noten, in stukjes gehakt
100 gram dadels, in stukjes gehakt

Chocolade smelten in een pannetje. Noten en dadels erbij doen. Als hoopjes verdelen over bakpapier en hard laten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *