Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen! We staan dan ook open voor uiteenlopende samenwerkingen die aansluiten op onze missie en doelstellingen. Zie jij met jouw organisatie mogelijkheden tot gezamenlijk impact maken of heb je een mooi idee? Mail ons op info @ frijlan .nl

Opleidingen

Educatie is een van onze kernprincipes. Wij laten graag mensen van alle leeftijden duurzaamheid in de praktijk ervaren. Van scouting, tot diverse opleidingen en docententeams. Leren en werken in het groen, duurzame woonvormen observeren, of gezamenlijk een klus aanpakken.

(Burger)initiatieven

Samen sta je sterker. Door de verbinding te zoeken met lokale (burger) initiatieven creëren we verandering in het lokale ecosysteem. We wisselen kennis en verbinding uit – en zien hoe we elkaar op weg kunnen helpen.

Kleine ondernemers en kunstenaars

Frijlân biedt kleine ondernemers en kunstenaars de mogelijkheid om ruimtes te huren voor hun werk. Van producten van kruiden, creatieve kunstopstellingen tot kweken van paddenstoelen. Er zijn enorm veel mogelijkheden die jou als startende ondernemer of kunstenaar kunnen helpen een volgende stap te maken. Bijvoorbeeld het kosteloos gebruik mogen maken van onze ruimtes in ruil voor 10% van de omzet. Zo draag je dat ondernemersrisco niet meer alleen. Meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Neem contact met ons op.

Bedrijven en organisaties

Op locatie Frijlân zijn verschillende ruimtes te huur voor ongedwongen vergaderingen. In het atelier, huiskamer of boerderij kan je terecht met jouw team voor brainstormsessies, ontmoetingen en andere bijeenkomsten. De duurzame offgrid locatie leent zich bijzonder goed voor het anders kijken naar onderwerpen, het opdoen van inspiratie en aangaan van verbinding met je collega’s.

Ook bestaat er de mogelijkheid om hier jouw MVO dag vorm te geven – bijvoorbeeld door met jouw team een dag in de natuur aan de slag te gaan. Zo bouw je mee aan de groene oase voor de stad, mens en dier.

Scroll naar boven