Als vrijwilliger ben je onderdeel van een community in het groen. Je mag hier zijn zoals je bent, en kunt doen waar je goed in  bent.

Elke vrijdag en zaterdag werken we samen op het terrein van Frijlân en Oerfloed. We gaan de tuin in, pakken klussen op, werken in het voedselbos of in de kas. Om 9.30 uur starten we gezamenlijk met koffie en thee op Frijlân, rond het middaguur nuttigen we onze zelf meegebrachte lunch en tussen 15 uur en 16 uur ronden we de werkzaamheden af.

We vinden het belangrijk dat mensen zich inzetten op een manier die past bij hun energielevel: Wil je later komen, eerder stoppen, of heb je behoefte om je even in de tuin terug te trekken? Dat kan allemaal. Voel de ruimte om dit tijdens de koffie met ons te delen.

Ben je nog nooit als vrijwilliger bij ons geweest, of kom je na lange tijd weer terug? Laat ons dan even weten dat je komt! Dit gaat het eenvoudigste via de email info @ frijlan.nl In de zomer- en winterperiode trekken wij ons net als de natuur even terug, in onze agenda lees je precies wanneer dit is.

We vinden het belangrijk om te vermelden dat we tijdens deze meewerkdagen geen ruimte hebben voor rondleidingen of uitgebreide informatie over het project. Hiervoor organiseren we speciale open huis dagen. Deze vind je in onze agenda.

Het adres is Boksumerdyk 5 , Leeuwarden
Entree: gratis
Tip: Trek oude kleren en laarzen aan!
Goed om te weten: Voor onze vrijwilligers hebben wij een verzekering afgesloten.

Beter beeld krijgen van vrijwilligerswerk bij Stichting Permacultuur Friesland?

Hier vind je verhalen van onze vrijwilligers.

Of neem een kijkje op onze Instagram of Facebook.

Woofers, workawayers & helpexers

Op sommige momenten biedt Stichting Permacultuur Friesland ook ruimte aan Woofers, workawayers en helpexers. Zij kunnen voor een langere periode helpen en verblijven. Zij betalen, net als de bewoners, een onkostenvergoeding voor bewoning en het gebruik van de faciliteiten. Meer weten? Neem contact met ons op via info    @    frijlan .nl

Vrijwilligers informatieboekje

Scroll naar boven