Onze vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze stichting. In deze serie delen wij hun bijzondere verhalen.

Benieuwd geworden naar vrijwilligerswerk bij Stichting Permacultuur Friesland? Kom eens kennismaken! Meld je aan via info @ frijlan .nl

Lisa is vrijwilliger bij Stichting Permacultuur Friesland. In haar zoektocht naar vrijheid en verbinding kwam ze bij ons terecht. Met haar zachte kracht en organisatietalent maakt zij het verschil!

Lees meer over haar reis en haar ervaring bij Stichting Permacultuur Friesland.

Josine is moeder, analist en groenliefhebber. Door een omkeer in haar leven kwam ze terecht bij Stichting Permacultuur Friesland – en ze is gebleven. Met haar heldere blik en diepe reflecties is ze voor ons een onmisbaar onderdeel van de groep.

Lees meer over haar visie op vrijwilligerswerk en haar ervaring bij Stichting Permacultuur Friesland.

Naast de meest fantastische vrijwilligers heeft Stichting Permacultuur Friesland ook een betrokken en kundig bestuur. Zij zorgen dat we koershouden op een manier die goed is voor mens en aarde. Ook hun bijzondere verhalen delen we hier.

Bestuurslid Agatha zit het liefst in haar prachtige tuin, de plek waar ze de vogeltjes hoort fluiten en de vlinders ziet vliegen. Hiernaast laat ze graag haar creativiteit de vrije loop met pottenbakken of verhalen schrijven. In haar leven zoekt ze de mogelijkheden buiten de gebaande paden, zo ook bij Stichting Permacultuur Friesland.

Scroll naar boven